15 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Запазете всички положителни емоции и настройки от вчера. Днес и утре до обяд ни очакват хубави аспекти и продуктивно време.

След това в петък, събота и неделя, когато е пълнолунието, отново ни очаква прилив на сили, бърза реализация на замисленото, както и благоприятни възможности и Концентрирайте се максимално, за да се възползвате от мощната енергия на Плутон, който вчера беше в точен хармоничен аспект със Слънцето. Не трябва да се страхувате от промените, ще се наложи да се разделите със стари представи, да промените отношението си към хора и събития. Всички нови събития ще се развиват тази седмица  бързо и ще носят позитивна енергия. Дори няма да имате време да се ядосвате и притеснявате, че не може да задържите старото.

Днес Луната е във Везни, много благоприятно положение за водене на разговори, за изглаждане на взаимоотношенията и стигане хармония и разбирателство.

Важна Астро-Новина! Днес в 12.47 ч. Венера преминава в Телец до 9 юни. Това е много хармонично и силно положение за Венера.

Повече за Венера в Телец може да прочетете ТУК

Който желае може да проведе вълшебния ритуал, в рамките на 24 часа от навлизането, по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за привличане на любов и пари, повече за това прочетете ТУК

Напомняне: На 15 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 16 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 16 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  16 май   и ще излезете от поста на   17  май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!