15 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 14.49 ч. настъпва новолуние в 24° 36′ Телец. След този час вече ще пишем своите желания по новолуние. Повече за новолуние в Телец прочетете ТУК

Ако не сте наясно как точно се сформулират желанията по новолуние, моля прочетете ТУК

Докато настъпи новолунието все още имате време да приключите със старото, да се освободите от миналото, да довършите започнатото, за да може да посрещнете новия лунен месец освежени и обновени.

Днес настъпва и едно много важно астрологично събитие, планетата Уран, която е вестител на новото, на прогреса, на промяната преминава от Овен в Телец в 18.24 ч. Всички от зодия Телец, както и тези, които имат други планети или асцендент в Телец,  да се мобилизират и да очакват промени, обновления и обрати в живота си през този период.

Тази планета се задържа в даден знак в продължение на 7-7.5 години и винаги носи новости и промяна както в личен, така и в обществен план. Очакват ни фундаментални промени в икономическата и финансова сфера.

Ще навлязат нови технологии, нови начини на печелене на пари, нов поглед върху ценности и ресурси, както и нов подход в екологията и опазването на природните ресурси и полезни изкопаеми.

 Това, което до момента сме възприемали като надеждно и устойчиво, може да се срине или промени до неузнаваемост.  В далечното историческо минало Уран отново е бил в Телец и през 1850 г., когато е явлението „златна треска“, която е оказало много сериозно политическо, социално, икономическо и психологическо влияние.

На 6 ноември 2018 г. Уран за малко отново ще се върне в последните 2 градуса на Овен от 30 до 28  и после от 6 март 2019 г. вече окончателно се настанява за следващите 7 години в зодия Телец

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23:31-23:44 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!