16 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ще сме все още под силното въздействие на вчерашното новолуние, както и от навлизането на Уран в Телец за следващите 7 години.

Който не е успял вчера да си напише желанията, може да го направи днес до 15 ч. Това е знаков момент, особено на фона на ингреса на Уран. Тези желания и планове ще трасират дълго време пътя ви.

Очаква ни активен, напрегнат и конфликтен ден. Много внимателно да се подхожда с всеки вид дейност, защото Марс и Уран са в точен напрегнат аспект днес в 10 ч. сутринта, който ще оказва своето влияние поне до края на седмицата.

Не предприемайте рисковани действия, да се внимава при работа с машини, апарати, режещи инструменти, огнестрелни оръжия, да се спазват всички предписания за охрана на труда.

Рано сутринта в 8 ч. и Марс премина във Водолей, знак управляван от Уран – това още повече обостря събитията. В този знак Марс ще бъде до 14 август. Поради своето предстоящо ретроградно движение ще се завърне за малко отново в Козирог и след това от 11 септември до 16 ноември отново ще е във Водолей. В този период е отлично време за укрепване на връзките с колектива, за възкресяване на екипната работа, възстановяване на стари идеи и начинания. Но все пак бъдете внимателни, защото това ще е и напрегнат период, особено в дните около 19 септември, когато отново ще се повтори квадратурата на Марс и Уран, която имаме днес.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!