15 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Козирог, настройва ни към амбициозна работа по посока на кариера и утвърждаване на вече постигнатото. Ако днес и утре се концентрирате може да се свърши голямо количество полезна работа.

Само от сутринта до обяд много трябва да внимавате с преценките и поетите ангажименти. Не избързвайте да давате прекалено щедри обещания.

Днес все още сме под въздействието на пълнолунието, затова активността ще е голяма. Отново остава в сила предупреждението за проследяване на качеството на постъпващата информация. Утре очакваме нехармоничен аспект на Слънцето с Нептун, това означава, че някои неща ще ни убягват. Може да се заблудим и да бъдем лесно манипулирани.

Но, добрата новина е, че от друга страна Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн, който също ще е точен утре. Това дава възможност на всеки, който е достатъчно уверен и организиран в действията си да продължава смело напред. За да се възползвате максимално от този аспект, непременно проверявайте информацията, която постъпва. Проверете и надеждността на хората, с които работите. Възможно е да се наложи да се откажете от някои неработещи и ненадеждни идеи и проекти. Но, за да продължите напред трябва да се освободите от ненужното.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.