15 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Лъв и днес е в хармоничен аспект с Меркурий (мислене, комуникации, обмяна на информация) и със Слънцето. Това е много добра новина, защото ще са ни нужни днес сили и подкрепа, за да се справим. Като цяло денят е доста напрегнат, затова не се препоръчва много да се натоварвате, вършете само най-най-необходимото. Не влизайте в преговори, не оформяйте документи, не водете напрегнати разговори, защото трудно ще се предвиди крайният резултат.

Започваме този ден мобилизирани да изживеем втората среща на Сатурн и Уран, напрегнат аспект, който е точен днес. Сатурн символизира закона, установения ред, границите, а Уран е революционер, носител на новото, на прозренията, научни открития, пробуждане на съзнанието, преодоляване на граници и ограничения. Взаимодействието между тези планети носи промени в обществено-политически и финансово-икономически план.

Предупрежденията тук принципно са много, особено за днес и до края на седмицата. Най-важното е да не се противопоставяте на задаващите се промени, а да ги приемете, така много по-добре ще се справите с тях, защото съпротивата и гнева бързо ще изцедят силите ви.

Внимавайте само да не попаднете във водовъртежа на вражди и непоносимост. Търсете новите възможности дори и в кризисните моменти.

Това е главният аспект за цялата година, а неговото трансформиращо въздействие ще усещаме през целият месец юни.

Първата среща на тези две планети беше на 17 февруари. Тогава се активираха процесите на промяна, вътрешни и външни кризисни ситуации, които показаха необходимостта от трансформация първо в личен, а после и в социален план. Всеки по своему ще отработи този аспект, той действа още от началото на юни.

Затова ако с вас се случват някакви промени и трансформации, ако имате чувството, че всичко се руши или че повече не можете да живеете както до сега, то причината е в този аспект. Той ще се сформира за трети път отново на 24 декември. Така че до тогава трансформациите продължават и дано да успеят да извадят на повърхността най-доброто от нас.

Обърнете внимание, че вечерта след 20.30 ч. Луната вече ще е без курс чак до полунощ, затова не отдавайте внимание нито на казаното, нито на чутото в този интервал, само се постарайте да си сдържате негодуванието, защото бързо може да се разрасне неконтролируемо.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.28 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв