15 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

И днес ще ни очаква динамичен и много наситен ден, защото това е третият ден след пълнолунието и приливната вълна от емоции все още е активна.

От сутринта до 14 ч. е благоприятно време за бързи действия, които могат да доведат до добри резултати. Луната все още е във Водолей, постарайте се да мислите смело за бъдещето, да възприемате новите предложения и технологии. Помощта от приятели в този ден може да дойде най-неочаквано и спонтанно.

В тези дни много е важно да се подхожда реалистично към всяка ситуация. Може дори да се наложи леко да отстъпите или от нещо временно да се откажете в името на по-голямата идея или на нещо ценно, което вече сте постигнали.

Да се внимава след 14.30 ч., защото напрежението ще започне да се покачва и до 17.30 ч. може да се чувствате доста нервни, сприхави и неудовлетворени.

Вечерните часове от 17.30 ч. до 19 ч. може да ви срещнат с нехармонични ситуации, за които ще трябва да положите повече усилия за преодоляването им.

За утре правете планове за след 11.30 ч., защото до тогава времето няма да е ефективно, защото Луната ще е без курс.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.