15 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни почти цял ден на Луна без курс. Постарайте се да използвате ранните часове и успеете да си свършите по-важните неща преди 9.47 ч.

След това следва продължителен период от 9.47 ч. до 17.33 ч., когато нещата ще се развиват бавно, няма да дават необходимия резултат и разсеяността ще е голяма. Дори да си свършите брилянтно работа, после ще установите, че никой не я е оценил и дори вече няма нужда от направеното.

Ако ви се налага да шофирате, да пътувате или да предприемете някои от отдавна запланувани неща, то трябва да се доста внимателни с пари и документи и винаги да тръгвате по-рано от необходимото.

Добрата новина е, че днес имаме реално действащ аспект на небето между Слънцето и Нептун, който става точен в 12 ч. на обяд. Той в известна степен ще успее да компенсира липсата на аспекти на Луната.

Благоприятното взаимодействие на Слънцето с Нептун ще ни помогне да си насочим вниманието към духовната сфера, към самопознание и анализ. Чудесно време за всички търсещи и творчески натури. Интуицията се засилва, възприятията се обострят, активизира се творческото въображение, фантазията се разгръща.

Ако намерите време днес и в следващите два дни за духовни практики, релаксиращи и лечебни процедури, ще направите чудесен подарък на душата си.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.47 ч. – 17.33 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел