15 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей, но цял ден не сключва мажорни аспекти с останалите планети.

Това е така нареченото явление – Луна без курс. Специфичен ден ни очаква, когато събитията ще се развиват по своя собствена логика. Това, което става, обикновено е кармично обусловено и много често трудно разбираме посланията.

Най-важното, което трябва да се спази е, да не се предприемат нови неща и да се внимава при шофиране, боравене с пари и документи, при работа с машини и инструменти, защото са възможни загуби и наранявания поради разсеяност.

Всички аспекти, които вчера бяха точни, особено съвпадът на Слънцето и Плутон ще продължават да действат и днес. Този ден ще е закономерно продължение на всички теми от вчера. Само трябва да се внимава да не се вземат нови решения, обмисляйте всичко само в ума си и нищо още не споделяйте и не предприемайте, защото няма да даде добър резултат.

Действайте едва от събота и неделя нататък. Само си отбележете, че отново ни чака труден и много напрегнат, авариен аспект на Марс с Уран на 20 януари. Тогава и Луната ще бъде без курс от 10.30 ч. до 21 ч, затова нищо важно не планирайте за тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв