15 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Романтичното настроение от неделя вече постепенно преминава и от днес трябва да се настроим към интензивна седмица.

Луната вече е в Овен, достатъчно борбена, огнена и ярка, за да успее да ни мобилизира за работа и действие. Тази седмица е последната от фазата на ретроградния Меркурий, затова напомням да потърпите още малко и да не предприемате важни действия.

В сряда очакваме много важен точен аспект, напрегнат и конфликтен между Сатурн и Уран. Той ще бъде фонов аспект през цялата година и ще ни изпраща важно послание за промяна.

Днес Меркурий и Юпитер са в съвпад в 14-тия градус на Водолей. Денят е подходящ да се справите с натрупана кореспонденция, да се проведат належащи срещи и разговори, особено такива, които дълго време сте отлагали.

Отлично време за обучение, за преговор и усвояване на нови знания или за догонване на пропуснати възможности за обучение и изготвяне на писмени работи, в това число доклади, отчети, анализи.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел