15 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е денят на слънчевото затъмнение и на новолунието във Водолей. Точната фаза на затъмнението е в 22.53 ч., самото новолуние е в 23.06 ч. В този ден настъпва и Китайската нова година- годината на Кучето. Настава важен момент на смяна на енергиите, който ще се усети почти веднага.

Желанията по новолуние ще пишем реално на 16-ти.  Обърнете внимание, че веднага след настъпването на новолунието Луната вече е без курс до 4.42 ч. на 16 февруари.

Препоръчвам ви да пишете желанията след този час, нищо че вече Луната ще е преминала в Риби.

Обърнете внимание, че до късно вечерта все още се намираме в стария лунен месец, все още завършваме старите си периоди, не започваме нищо ново, не водим преговори и сериозни разговори, не споделяме плановете си.

Постарайте се днес да съхранявате повече силите и енергията си. Не се разпилявайте по излишни подробности и ненужни дейности, ограничете контактите до колкото е възможно.

Това слънчево затъмнение е свързано с колективните дейности и новаторските идеи. Слънчевите затъмнения винаги носят нов етап, нов период в живота ни, нови хора, идеи и събития.

Затъмнението на 27° Водолей е последното от този цикъл по оста Лъв-Водолей, едва след 18.5 години ще има отново затъмнение по тези градуси на зодиака. Затова сега се зараждат темите за развитие за 18 години напред.

Всеки ще усети затъмнението, защото то все някъде се случва и активира собствения ви хороскоп. Ако искате да разпознаете, коя тема в живота ви ще активира затъмнението и не знаете все още своя хороскоп, то си припомнете преди 18 години какво ви се е случило, затъмнение в същите градуси е имало на 16 февруари 1999 г.

Повече за новолунието във Водолей прочетете ТУК

Напътствия за писане на желанията прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23:05-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!