15 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много по-оптимистичен и весел ден от вчера. Всички неща, които са били задържани, отложени или дори отказани, днес спонтанно ще се развиват.

Луната вече е в Лъв, огнен знак, който носи повече енергия и възможности за изява. Нараства желанието за забавление и творчески занимания.

Единствено трябва да внимавате в часовете от 10 до 12 ч., защото ще нараства раздразнителността, вероятни са и дребни битови неуредици.

Добрата новина за деня е хармоничният аспект на Юпитер и Уран. Много важен ден се очертава за всички, които искат да променят живота си и търсят нови полета за изява и нови хоризонти. Непременно проявете  активност днес в посока на своите мечти и амбиции, реализирайте срещи с авторитетни и добронамерени личности, потърсете нужната информация, направете си планове. Ще имате верни интуитивни озарения и прозрения – веднага трябва да ги запишете и в следващите три дни да ги активирате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв