15 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни чудесна седмица! От целият август това ще са възможно най-спокойните дни, колкото може да е спокоен август. Този период дори ще продължи до 25 август, така че, спокойно може да се организирате и да и направите планове.

Този август всеки ще усети все пак известно напрежение, предизвикателство и някакъв дискомфорт, защото енергията на месеца, това е месеца на Маймуната е в конфликт с енергията на годината, това е Тигъра. Така че, дори и да си почивате, бъдете все пак внимателни, не изпускайте от контрол полето на личните отношения и професионалната реализация. Може да има предизвикателства, не се разсейвайте и не допускайте инерцията да ви приспи вниманието!

Днес, ни очаква чудесен ден, в който може да си отдъхнете от напрегната изминала седмица.

Луната е в Овен, там тя е активна, огнена и ентусиазирана, аспектите за деня за хубави.

Аспектите са отлични за всякаква делова работа, още повече е и чудесен ден за финансова активност. Днес Марс и Плутон са в хармоничен аспект, който прекрасно ще се отрази на цялостната ни енергетика. За един ден може да се свърши толкова работа, колкото не сте и очаквали. До четвъртък включително ще сме под това тонизиращо въздействие.

Днес е и много силен и голям християнски празник – Голяма Богородица. Така че, честито на всички, които празнуват! Бъдете здрави, щастливи и успешни!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.