15 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Силен, енергиен ден ни очаква. Луната все още е в Скорпион, както сте информирани от вчера. Този ден е ценен, защото може с лекота да се претрансформирате, буквално в движение.

Да прецените например, че досегашните ви занимания, мисли или посока на развитие не са достатъчно ефективни и да вземете решителни мерки как да подобрите това положение и да поемете с нови методи. Особено преломно ще е настроението след 16 ч. до края на деня.

Традиционно в деня на Скорпиона трябва да се пазите от травми и наранявания, много често точно тогава се порязваме сериозно, че чак кръв се лее. Точно заради това е добре днес да се движите, внимателно да спортувате и нещо да свършите, за да се насочи в положителна светлина енергията на този енергиен знак.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел