15 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Рак, слага силен акцент за днес и утре върху темите за семейството, имотите, роднините, децата.

Аспектите за деня са хармонични, като цяло денят е позитивен и зареден с много енергия.

Луната е Венера днес са в съвпад в Рак от сутринта до 18 ч., това ще създава повече увереност и добро настроение.

В 12.53 ч. Уран е статичен и се обръща в ретроградна посока за следващите няколко месеца, чак до 14 януари 2021 г.

В такива дни електричеството се усеща във въздуха. Има силна превъзбуденост и еуфория, която бързо може да премине и в нервно напрежение.

За днес и утре се препоръчват разходки на чист въздух, най-добре ако може да се качите в планинска местност, гориста местност, защото Уран се свързва с такъв релеф и там неговата енергия добре се разрежда и трансформира. В крайна сметка и разходка в градски парк, също ще е добре. Особено успокояващо и зареждащо ще ви се отразят иглолистните растения.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 02.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 15 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  16 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 август и ще излезете от поста на 17 август  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв