15 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в  15.30 ч. ни очаква пълнолуние в 23° Водолей.

Това пълнолуние се случва между два много важни аспекта: на 14 август Слънцето беше в съединение с Венера в Лъв, а на 16 август Меркурий ще е в квадратура с Уран.

Трябва да се внимава и постоянно да се балансира, защото от една страна ще има чудесни възможности за творчески проекти, приятелско и дружелюбно общуване, договаряне и толерантно отношение. Но и неочакваните обрати и конфликти също ще са налице, особено на 16 август. Не си отслабвайте вниманието.

Това пълнолуние, ще носи  радикални и конфликтни идеи и събития, които може да събудят разногласия.

Затова ще бъде голямо изпитание да се задържите в полето на благоприятните тенденции и добри новини и да страните от конфликти и обрати във вече постигнати споразумения.

На 16 август вечерта Меркурий и Уран са в напрегнат аспект. Ако още от днес сте нервни, нетърпеливи и избухливи, да знаете че е от това.

Затова днес и утре се внимава при общуване, не е добро време за преговори и договори, бързо ще възникват спорове и разрив на отношенията. Да се внимава при шофиране и при работа с машини, инструменти и електричество.

Внимание: ЛУННА ДИЕТА!

Утре е пълнолуние във Водолей. Който иска може да проведе лунната диета, за да почисти организма си от токсини. Достатъчно е да проведете диетата от 6 часа сутринта на 15 август до 6 часа сутринта на 16 август. Или поне да се ограничи месото и животинските продукти.

Наблегнете само на плодове и зеленчуци.

Повече за това прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв