15 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни активен ден, изпълнен с много срещи, разговори и движение. Това раздвижване е провокирано от предстоящото пълнолуние във Везни, което ще настъпи на 16 април вечерта.

Луната е във Везни, повечето теми, които днес и утре ще са свързани с договори, преговори, с проява на повече дипломатичност в отношенията. Взаимоотношенията, любовта и партньорствата ще са от огромно значение. Много от въпросите на които не сте получавали до момента отговор, сега ще се изяснят.

Днес е подходящо време да се подават документи, да се оформят договори,  лицензии и други документи. Пуснете в действие днес и утре на пълнолуние дадени теми и процеси, за да могат да се развиват устойчиво в бъдещето.

Напомням, че днес не е подходящо време за големи финансови операции, не харчете големи суми пари.

Рано сутринта Марс навлиза в Риби до 25 май. Внимавайте в този период да не изгубите своята целенасоченост и мотивация. Предимно емоциите ще ни мобилизират за действие, но и те може да са причината да се изгуби амбицията и посоката. Постоянно си  припомняйте целите, не отлагайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.