15 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.36 ч. Луната навлиза в Близнаци. Това е знак, който подпомага комуникацията, обмяната и усвояване на информация. Подходящ ден за кратки, делови пътувания, за сделки и преговори.

Вечерта в 19.59 ч. е точният хармоничен аспект на Слънцето с Юпитер, който ще допринесе за активизиране на идеите и пълноценно разгръщане на действията. Появяват се нови възможности и перспективи. Приятни изненади, бонуси и изгодни предложения, привличане на спонсори, помощници и поддръжници – всичко това ще се развива твърде бързо. Затова не трябва да се колебаете или заседявате, колкото повече инициатива проявите, толкова повече ще се възползвате.

Отлично време да се даде заявка за нови инициативи или обучения, сега е добро време за творческа и професионална изява.

Нарастват и жизнените сили, душевни и физически, това е отлична новина, защото до края на месеца ще ни очакват някои напрегнати моменти, особено около пълнолунието в Скорпион, което ще бъде на 27 април.

Същевременно на небето се сформира напрегнат аспект на Слънцето с Плутон, който ще е точен утре. Видимо ще се налага да протичат и процеси на вътрешна трансформация,

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.59 ч. – 09.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел