15 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.38 ч. времето не е ефективно, не предприемайте нищо ново дотогава, защото Луната е без курс.

След 10.38 ч. Луната вече навлиза във Водолей и до 14.30 ч. ще е в съвпад със Сатурн. В този период може да настъпи спад на енергията, да ви залее вълна негативизъм или да ви обземат  страхове. Не трябва да се поддавате на тези настроения, съзнателно ги игнорирайте.

В 13.49 ч. Слънцето е в точен напрегнат аспект към Юпитер, който ще е активен до 19 април. Днес и утре не са  удачни дни  да проявявате претенции свързани с работата ви и особено в материален план към началници и институции, защото няма да бъда правилно разтълкувани.  Исканията няма да се приемат адекватно.

До 19-ти април нараненото честолюбие ще бъде постоянно като повод за влошаване отношенията с началници, властни фигури, на работното място и в личните отношения.

Като се ядосате на тази тема и преди да реагирате,  трябва да се сетите, че това ще отмине бързо, не си заслужава да си усложнявате живота.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  02.38 ч. – 10.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв