15 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва след 13.15 ч., когато Луната вече навлезе в Дева.

Оставете всичко важно за след този час. Не се товарете с много работа от сутринта, няма да има резултати. Пазете си силите за след 13.15 ч., когато се разгръща един силен и продуктивен ден.

До 17 ч. всичко, което е било задържано, отлагано и занемарено, сега с голяма бързина ще се развие.

Венера и Плутон са днес в хармоничен аспект, удачно време за обновяване и задълбочаване на семейните и любовни отношения.

Това е и силен бизнес-аспект, който ще даде възможност за добри инвестиции, покупки и перспективни договори. Възможни са и неочаквано добри приходи, използвайте всяка една възможност днес да повишите материалното си благосъстояние, не стойте безучастни.

Напомняне: На 15 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 16 април, повече за Екадаши ТУК .

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 април и ще излезете от поста на 17 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 04.39 ч. – 13.15 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!