14 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната вече е в Овен и това до известна степен облекчава и намалява негативното влияние на Нептун от предходните два дни.

Като цяло денят е с хубави аспекти, но не си разхлабвайте вниманието, особено откъм заблудите и измамите.

В личните отношения и днес ще продължават вълнения, преживявания и прекалено преекспониране на текущите събития. Не се притеснявайте ако се чувствате слаби – психически и физически, зависими от емоции и взаимоотношения. Сега всичко ще изглежда силно изкривено и преувеличено, заради текущите аспекти на планетите и затова, че се намираме в т.нар. „коридор на затъмненията“, когато всичко изглежда силно преувеличено.

Внимателно подхождайте към храната, особено на обществени места.

Влиянието на Марс и Нептун може да доведе до хранителни натравяния, както и сериозни токсични реакции от алкохол и лекарства, упойващи вещества. Много да се внимава с тези неща, бъдете по-отговорни към здравето си.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв