14 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаквайте динамичен ден, с много работа, ангажименти, разрешаване на важни въпроси.

Знакови ще са часовете от 13-16 ч. – непременно проявете активност тогава, не се дистанцирайте от текущите теми. Съзнателно проявете инициатива, свършеното в тези часове, ще ви даде чудесна нова перспектива в следващите две седмици.

В 18.50 ч. вечерта Марс и Сатурн са в точен напрегнат аспект. Той носи много психологически и физически натоварвания, противоречия, съпротиви. Това е и травмоопасен аспект. Да внимават всички, които се занимават с физически дейности и спорт.

В партньорските отношения в личен и служебен план трябва поведението да е по-обмислено и сдържано, защото може да настъпи  разрив и усложнение. Може да настъпят усложнения с началници и управляващи.

Въздържайте се от прекалено властно и пренебрежително отношение, постарайте се да зачитате авторитетите и да спазвате йерархия. Това ще ви помогне много до 17 юни включително.

За утре правете планове едва след 12 ч., защото до тогава времето е неефективно. Ако ще тръгвате на път, бъдете много внимателни на пътя, проверете си багаж, пари, ключове и документи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.46 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел