14 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаквайте динамичен ден, с много работа, ангажименти, разрешаване на важни въпроси.

Знакови ще са часовете от 13-16 ч. – непременно проявете активност тогава, не се дистанцирайте от текущите теми. Съзнателно проявете инициатива, свършеното в тези часове, ще ви даде чудесна нова перспектива в следващите две седмици.

В 18.50 ч. вечерта Марс и Сатурн са в точен напрегнат аспект. Той носи много психологически и физически натоварвания, противоречия, съпротиви. Това е и травмоопасен аспект. Да внимават всички, които се занимават с физически дейности и спорт.

В партньорските отношения в личен и служебен план трябва поведението да е по-обмислено и сдържано, защото може да настъпи  разрив и усложнение. Може да настъпят усложнения с началници и управляващи.

Въздържайте се от прекалено властно и пренебрежително отношение, постарайте се да зачитате авторитетите и да спазвате йерархия. Това ще ви помогне много до 17 юни включително.

За утре правете планове едва след 12 ч., защото до тогава времето е неефективно. Ако ще тръгвате на път, бъдете много внимателни на пътя, проверете си багаж, пари, ключове и документи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.46 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!