14 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец, настройваме се на практична и финансова вълна за следващите два дни. Все повече ще се фокусираме в добиването на трайни и стабилни резултати.

По-спокойната и продуктивна част от деня е от сутринта до 16 ч.

След това напрежението, раздразнението и нетърпимостта нарастват. До края на деня бъдете внимателни, особено у дома с близките.

В 10.59 ч. Слънцето е в напрегнат аспект –  опозиция с Юпитер в 23-тия градус на Рак.

Влиянието на този аспект е до 18 юли, той може да доведе до завършване на дадени проекти, като някои от тях най-вероятно ще бъдат преразгледани. Пазете се от неправилни преценки. Има вероятност да се поемат повече отговорности, които трудно ще се изпълнят. Бъдете умерени оптимисти, внимателно подхождайте към нови проекти, пазете се от прекомерна експанзия. Малко повече предпазливост няма да навреди.

В сряда Слънцето вече ще е в опозиция с Плутон, а на 21 юли ще застане срещу Сатурн. И трите планети: Юпитер, Сатурн и Плутон сега се намират в Козирог и Слънцето преминавайки в момента през зодия Рак съответно ще ги активира.

За мнозина това ще бъде един от важните месеци за годината, когато тези планети отправят сериозни послания. За първи път от 38 години тези три планети се събират в един и същи знак. Това е важен момент за осъзнаване, взимане на важни решения и трансформации.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!