14 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец, настройваме се на практична и финансова вълна за следващите два дни. Все повече ще се фокусираме в добиването на трайни и стабилни резултати.

По-спокойната и продуктивна част от деня е от сутринта до 16 ч.

След това напрежението, раздразнението и нетърпимостта нарастват. До края на деня бъдете внимателни, особено у дома с близките.

В 10.59 ч. Слънцето е в напрегнат аспект –  опозиция с Юпитер в 23-тия градус на Рак.

Влиянието на този аспект е до 18 юли, той може да доведе до завършване на дадени проекти, като някои от тях най-вероятно ще бъдат преразгледани. Пазете се от неправилни преценки. Има вероятност да се поемат повече отговорности, които трудно ще се изпълнят. Бъдете умерени оптимисти, внимателно подхождайте към нови проекти, пазете се от прекомерна експанзия. Малко повече предпазливост няма да навреди.

В сряда Слънцето вече ще е в опозиция с Плутон, а на 21 юли ще застане срещу Сатурн. И трите планети: Юпитер, Сатурн и Плутон сега се намират в Козирог и Слънцето преминавайки в момента през зодия Рак съответно ще ги активира.

За мнозина това ще бъде един от важните месеци за годината, когато тези планети отправят сериозни послания. За първи път от 38 години тези три планети се събират в един и същи знак. Това е важен момент за осъзнаване, взимане на важни решения и трансформации.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв