14 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е специфичен ден, цял ден Луната ще е без курс. Този факт ще ни фиксира в дадена тема, която е била актуална в петък и събота. Затова не зацикляйте и не задълбавайте. Може да си причините голям дискомфорт, ако се фокусирате в проблеми и негативизъм.

От съображения за сигурност, днес, особено вечерта не се препоръчва да се ходи в райони с повишен риск, не се доближавайте до криминогенни структури и обстоятелства.

В 17.47 ч. Слънцето и Плутон ще бъдат в точен напрегнат аспект. В такива моменти може да се усети напрежение, изтощение, да настъпят енергийни и материални разходи.

Ще се провокират събития и преживявания при всички зодиакални знаци, но най-активирани ще бъдат Козирог и Рак, Овен и Везни.

На първо време ще се появи дисхармонията, но се предоставя  и възможността да се оттласнете от тази конфликтна точка.

Най-важното за днес: не трябва да влизате в  конфликти, в борби за власт и надмощие. Нито в личните отношения, нито в социалната сфера. Точно в този ден няма да може да постигнете нищо, никаква победа над дадена ситуация.

Наближава пълнолунието и лунното затъмнение, които ще бъдат в сряда на 17 юли, след това напрежението за месеца постепенно започва да утихва. Пазите си силите и психиката, не се натоварвайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.32 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв