14 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в съзидателния и упорит Телец. Денят ще е успешен и емоционално комфортен, аспектите на планетите за деня са хармонични.

От сутринта до 13 ч. настроението ще е приповдигнато, това са часове на лесно общуване, и бързо придобиване на популярност, лесно ще се работи в женски колектив.

Непременно обърнете внимание на събитията, които ще се случат вечерта след 18 ч, защото те ще носят важна информация за следващите две седмици.

Насрочените задачи и срещи ще се развиват благоприятно и ще носят усещането за стабилност и надеждност. Говорим само за неща, които са текущи или вече от отдавна започнати. Не забравяйте за ретроградния Меркурий, не подценявайте неговото проявление. Това е период, когато не трябва да се предприема нищо ново, не купувайте скъпи стоки, автомобили и имоти, след това ще се откажете и бързо ще се разочаровате.

Постоянно ме питат дали няма някакъв ритуал за преодоляване и омекотяване на неговото въздействие – не, определено няма такъв, той „работи“ еднакво за всички. Проверено е от отдавна в практиката, дори и за тези, които са се родили на ретрограден Меркурий.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.