14 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 12. 32 ч. е точната опозиция на Слънцето и Нептун. Днес бъдете особено внимателни към детайлите, преглеждайте прецизно документи, цифри и информация. Не избързвайте да давате обещания, защото може да се окаже, че не сте разбрали правилно казуса.

Но, като цяло денят е доста ползотворен, особено ако се осланяте на своята интуиция и сте по-фокусирани в това, което правите.

За мнозина днес може да е много силен ден за творческа и духовна работа.

Не се учудвайте ако някой се опитва да се изплъзне от работа или отговорности, денят е такъв, ще предразполага някои личности към по-релаксирано състояние.

Внимавайте в обедните часове от 12-14 ч., защото може да попаднете в конфликтни ситуации. Особено да се внимава с близкото семейно обкръжение.

След 14.35 ч. Луната вече навлиза в Козирог, вечерта е в хармонични аспекти с Венера.

Тази част на деня ще бъде приятна и удовлетворителна. Вечерта внимавайте, не злоупотребявайте с алкохол, лекарства или упойващи вещества.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Улисана от ежедневните събития и аспекти, забравих да изчисля дните с финансова активност за септември. Но, днес вече задължително ги давам, защото те са особено ефективни.

Тези дни са: 14, 18, 23, 24 25, 26 септември.

Вече пропуснатите финансови дни през септември са: 1, 5, 7 септември.

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.58 ч. – 14.35 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел