14 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новата седмица започва с хубави аспекти, денят ще е ползотворен. Ще се създадат благоприятни възможности да смените подхода и тактиката, ако до момента сте установили, че не получавате нужния резултат.

Рано сутринта Луната и Венера са в хармоничен аспект, който ще създава добро настроение, веселост, увереност и комфортни обстоятелства. Разговорите и осъществените контакти до 11 ч. ще вървят с лекота.

Следва леко и сприхав нервен период от 11 до 14 ч., но след това хармонията се възвръща и вечерта също ще бъде продуктивна.

Сега Слънцето и Плутон сформират хармоничен аспект, който ще е точен утре. Това дава възможност да се прояви повече смелост, да се покажат наяве лидерските качества.

Подходящо време е за завършване на започнати проекти, за които не е достигала сила и мотивация, както и за рутинна работа, която изисква концентрация и по-мощен подход.

Добре е да се осъществят полезни контакти и да се рекламират уменията и възможностите, не се срамувайте да покажете какво знаете, за да може да се разширят бъдещите хоризонти. След време тази смелост ще даде добри резултати.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!