14 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в Риби! То настъпва рано  в 7.34 ч.в 22-рия градус на Риби.

Обърнете сериозно внимание на това, че веднага след настъпването на пълнолунието вече Луната губи своите аспекти и до края на деня ще бъде без курс.

Т.е. цял ден ще трябва да сте много, много внимателни, защото може да настъпят грешки, големи пропуски или злепоставяне. Принципно на пълнолуние човек се активизира и има желание за действие. Запазете този импулс и действайте утре, за днес не предвиждайте нищо важно.

Както винаги на пълнолуние се раздвижват много събития, а сега и емоциите ще ни заливат, заради силното присъствие на Рибите.

Това пълнолуние ще разкрие доста тайни и загадки. Много двойнствени ситуации и добре прикривани тайни ще излязат на повърхността. Много е важно правилно да се ориентирате кое наистина е реално и полезно. Предпазвайте се от интриги, скандали и открити противопоставяния.

В 8.41 ч. Марс и Нептун са в опозиция в 18-тия градус на Дева:  Този аспект може да провокира доста неясни и подвеждащи ситуации. Както в личните отношения, така и в бизнеса.

Днес и две планети сменят своя знак:

В 10.16 ч. Меркурий преминава във Везни до 3 октомври. Тук той е дипломатичен, деликатен, ще подпомага сделки и преговори.

В 16.44 ч. Венера също преминава във Везни до 8 октомври.

 Повече за Венера във Везни може да прочетете ТУК

Който иска, може да проведе и ритуал по посрещането на Венера в рамките на един, до два дни след навлизането на планетата в нов знак. Повече за това прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.34 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!