14 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

От сутринта очаквайте поне една добра вест, тя може да е любовна, партньорска, приятелска или финансова, а за някой, дори комбинация от всичко изброено.

Рано сутринта в 9.21 ч. Венера е в хармоничен аспект със Сатурн. Този аспект дава стабилност в емоциите, надеждност в отношенията. Закрепват се приятелства и брачни съюзи, партньорства и любовни връзки. Усеща се много повече комфорт и яснота във взаимоотношенията, започват да отпадат съмнения и притеснения, на повърхността излизат най-добрите качества, заради които си заслужава да се продължи съвместния път.

С една дума, денят е максимално приятен и комфортен както за работа и бизнес, така и за лични преживявания, творчество и любими занимания.

Вечерта също може да е комфортна и магична, в приятна обстановка, с любими и интересни придружители. Преди това, трябва да сте се отърсили от утайката на предишни преживявания, страхове и комплексни. Простете, забравете и тръгнете с нови сили да покорявате света. Не е чак толкова трудно да се поеме отговорност за собствения живот, просто не чакайте някой отвън да го „оправи“, ами запретвайте ръкави и го оправете сам.

За утре напомням почти цял ден Луната е без курс и денят не е ефективен, затова бъдете разумни и не планирайте нищо важно и сериозно, защото няма да даде добри резултати.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.