14 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още ще сме под благоприятното въздействие на Венера, която ще създаде благоприятна среда за разговори и хармонизиране на партньорствата.

Двете големи благоприятни планети Слънцето и Юпитер, ще са в точен аспект положителен утре, който допълнително ще създаде добро настроение, ще вдъхне оптимизъм и ще ни срещне с добронамерени хора, склонни да помагат и дават точни и верни съвети. Спонсори и благодетели ще протегнат ръка в точния момент.

Денят е благоприятен, при правилно организиране на деня, ще може да се свършат много полезни неща.

Чувството на удовлетворение и надежда в бъдещето ще засили нашата амбиция и работоспособност.

Постарайте се максимално много неща да свършите днес, защото утре денят ще е ефективен само до 15.34 ч.

За утре не планирайте никакви разговори и действия на тема финанси, не планирайте да правите големи плащания, защото е ден БЕЗ БОГАТСТВО. Такъв ден също е и 17 октомври в неделя.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел