14 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази сряда ще е особено важна, напрегната  и показателна. Много от събитията в този ден ще са важни за дълго време напред.

Днес се съчетават два важни фактора: Слънцето е в точна опозиция на ретроградния Марс. Тази сама по себе си напрегната обстановка от този конфликтен аспект съвпада и с развъртането на Меркурий в ретроградно движение. Сега Меркурий се намира в 11-тия градус на Скорпион и ще бъде ретрограден до 3 ноември.

Съвпадът на началото на  ретроградния Меркурий с опозицията на Слънцето и Марс ще ни провокира да намерим баланс между нашите желания, амбиции и  стремежи, както и на желанието да проявим себе си. Вероятни са напрежения във взаимоотношенията, конфликтност и липса на разбиране често ще се срещат.

Да се внимава с конкуренти, началници, бизнес и лични партньори. Ще липсва такт и уважение към чуждата гледна точка. Затова не е добър момент да упорствате и да се налагате на всяка цена.

Особено внимателни трябва да бъдете в този период от 14 октомври до 3 ноември. не предприемате никакви нови инициативи, дори не правете планове и не обсъждайте бъдещи проекти, защото е крайно непродуктивен.

Както знаем Марс в момента е много близо до земята, той се намира в Овен и носи много несъгласие, конфликти, нервност, напрежение и пожарни ситуации – в буквален и преносен смисъл.

Тази седмица се явява своеобразен пик на целия този напрегнат марсов процес. На 13 и 14 октомври ще са най-големите натоварвания и напрегнати събития.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!