14 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази нощ в 00.09 ч. настъпи пълнолуние в 21° Овен. То е достатъчно силно и конфликтно, няма как да остане незабелязано. Събудените сега житейски теми ще са много силни и показателни, защото това пълнолуние е важна повратна точка в цикъла на затъмненията от юли месец и декември месец тази година. Наблюдавайте събитията, те сами ще ви дават отговори на много ваши вътрешни търсения и въпроси.

Денят днес е характерен, защото ще е зареден с енергията на пълнолунието, но цял ден Луната ще бъде без курс.

Затова вниманието трябва да е много обострено, особено при шофиране и работа с машини и инструменти. Да се спазват всички изисквания и разписания.

Внимавайте да не предприемате нови неща, не вземайте важни решения. Въпреки, че ще има многобройни провокации и напрегнати ситуации, които ще изискват бързо действие.

Днес Слънцето и Плутон са в точен напрегнат аспект, който ще даде силна вълна на прорив, на преодоляване на препятствия. Ще се прояви мощна вълна на протест, на неподчинение, желание за промяна и възможност да се излезе от досегашните рамки.

Тази тенденция на разчупване на рамките и излизане от тях, на промяна и бунт ще се задържи до 18 октомври включително.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

И днес продължаваме да спазваме лунната диета поне до  обяд. Който може да издържи, за по-голям ефект да продължи до 18 ч. вечерта.

Повече за това прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.59 ч. – 19.25 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел