14 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С много внимание подхождайте днес, защото денят може да се окаже доста напрегнат, конфликтен и дори травматичен. Ретроградният Марс в Овен от днес вече тръгва в директна посока, но днес той е в стационарна позиция. Така става още по-видим и въздействен и ще донесе определени събития и преживявания. Особено за тези, които имат планети или други важни точки в 16-тия градус на Овен, Везни, Рак и Козирог. Това може да са и някои доста запомнящи се събития.

Няма как да премине незабелязано този момент, затова за по-голяма сигурност не предприемайте никакви рисковани дейности, екстремни спортове и напрегнати разговори, защото бързо може да се изпусне ситуацията от контрол.

Днес е последният ден преди новолунието в Скорпион, когато трябва да се освободим от старото и ненужното. Непременно почистете, измийте, раздайте и изхвърлете ненужни вещи. Вечерта непременно обходете три пъти по периметъра цялото си жилище със запалена свещ по часовниковата стрелка, за да се освободите от залежали негативни енергии.

Важни послания в сферата на любовта ще има в часовете от 14 до 17 ч., когато ще получите основополагащи подсказки от съдбата.

Преди новолуние винаги има известен спад на енергията и на имунитета. Но, този път ще бъде по-различно в позитивен смисъл. Ще усетите, че колкото повече се разделяте мислено или във физически план със старото, толкова повече сили ще придобивате. Особено тази вечер ще имате достатъчно смелост и решителност да се освободите завинаги от някого или нещо. Може това да са дори вашите собствени разрушителни мисли и неувереност, нерешителност и мнителност. Ще видите, че утре ще ви бъде в пъти по-леко и оптимистично.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв