14 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е ден на красивите думи, творческа работа, но и на красиви заблуди и любовни илюзии. По-успешната част от деня е от сутринта до 16 ч.

След пълнолунието едва сега започва да спада напрежението и да се усеща известно разхлабване и желание за по-спокойно и лежерно ежедневие.

Но бъдете внимателни, защото точно в такива състояния се допускат грешки от невнимание и от неправилни решения взети в състояние на сантименталност.

В партньорските, любовни, финансови и бизнес-въпроси, трябва да се внимава, за да не се получат недоразумения.

Венера и Нептун са в нехармоничен аспект вечерта в 19.15 ч. – точно днес не започвайте нови флиртове, не излизайте на първа среща и не се предоверявайте. Защото приятелството и галантното отношение може да се възприеме като любов и привличане. Може да бъдете въведени в некоректни и двойствени връзки, да се възползват от вас, без да имат никакви сериозни намерения за сериозна връзка.

Но, за творческа работа и за творчески подход към всяка една дейност – денят е много подходящ, възползвайте се.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!