14 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен ден, който ще донесе приятни новости и хармонизиране на отношенията. Луната е във Водолей днес и утре и ще подпомага усвояването на нови знания и умения. С лекота ще идват нови идеи и бързи нестандартни решения за забуксували проблеми от близките дни.

До края на деня Луната и Меркурий са в хармоничен аспект, който ще допринесе за лесното общуване. Думите бързо ще се превръщат в дела.

Денят е зареден с много енергия, защото наближава точен хармоничен аспект между Марс и Уран, който ще е точен утре.

Бързина, решителност, изобретателност и смелост  ще ни извадят от застоя. Постъпките ще са спонтанни, а поведението твърде екзалтирано. Внимавайте все пак да не прекалите в някои деликатни ситуации.

Бързо действайте до 16-ти ноември включително, отхвърляйте работа и ангажименти, особено ако са свързани с обработка на документи, срещи и разговори. Защото от 17 ноември до 7 декември очакваме ретрограден Меркурий, който ще забави комуникациите и ще затормози сделки, договори и пътувания.

Вече сме почти в края на ретроградната Венера, която от 16-ти ще тръгне в директна посока.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!