14 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава и днес влиянието на Нептун, който може да размие границите, да ни разфокусира вниманието. Новата седмица трябва да се започне с повишено внимание, особено ако предстоят преговори и сделки. Може да се появят двойнствени игри, машинации, спекулации. Както и открити лъжи, в напълно свободна форма.

Днес вече Луната е в Лъв и през целия ден сключва напрегнати аспекти. Затова трябва да се действа предпазливо във всичко.

От сутринта до 11 ч. – голяма опасност от конфликти и противопоставяне, внимавайте какво вкъщи, така и в работата.

От 11 до 14 ч. настроението е много колебливо и променливо, от малки неудачи, може да се изгуби увереност. Трудно ще се общува с жени.

Има един по-спокоен интервал от време, когато ще е по-спокойно и продуктивно времето от 14 до 19 ч., след това до края на деня отново се завръща нервното и неспокойно състояние.

За утре – правете си планове само до 13 ч., защото след това Луната ще е без курс до края на деня и няма да е ефективно времето.

Напомняне: На 14 март 2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 15 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 15 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 15 март и ще излезете от поста на 16 март 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.