14 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни чудесен ден след новолунието в Риби, което настъпи вчера на обяд.

Веднага ще усетите разликата в настроението си, в събитията и в поведението на околните. Всичко ще бъде в много по-позитивна и хармонична светлина.

Идва нова енергия, започваме нов лунен месец, в следващите дни ще има прилив на сили и ще може да се активират новите идеи и начинания. Още от утре се концентрирайте в посоката, която е важна за вас.

Събитието на деня е точният съвпад на Венера с Нептун в 21 градус на Риби. Това е аспект символизиращ романтика, любов, носещ творческо вдъхновение, образно мислене, пренасящ ни в по-хубави мисловни светове и в по-приятни духовни състояния.

Добър период за изглаждане на отношенията, за завръщане на красивите думи и жестове. Много нови връзки ще се зародят в тези дни. Само внимавайте да не избързвате, защото може да се заблудите, че доброто и приятелско отношение е вече възникнала любов.

Винаги, когато става въпрос за Нептун, трябва да се внимава, защото романтиката, влюбеността, творческото вдъхновение, интуитивните прозрения, винаги вървят ръка за ръка с фантазиите, заблужденията, двойнствените игри и илюзиите. Затова, радвайте се на хубавите неща, които този аспект предоставя, сега те ще бъдат засилени и от новолунието в Риби, но все пак бъдете подготвени, че в един момент „принцът“ може бързо да се превърне в „жаба“, точно обратното на описаното във вълшебните приказки.

И това може да стане не само в областта на чувствата и взаимоотношенията, но и за бизнеса и финансите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв