14 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава силната, енергийна вълна и мощна работоспособност започнала вчера.

До 12 ч. Луната все още е в Скорпион. Възползвайте се от това и свършете най-трудната и нелюбима работа, която ви очаква, защото ще се отървете бързо и решително.

Обърнете внимание, че има един обеден час на Луна без курс от 12.04 ч. – 13.10 ч., тогава може да си почивате, не вършете нищо важно.

След 13.10 ч. Луната вече навлиза в Стрелец и носи нова огнена енергия, от която сега всички имат нужда.

В 12.44 ч. Марс и Нептун са в хармоничен аспект, който  засилва интуицията и предприемчивостта. Добър период за всички с творчески и лечителски професии.

Главният аспект за деня е между Слънцето и Плутон, хармоничен и даващ много енергия, сили, решителност. Той е точен днес в 18.43 ч. и през следващите дни ще ни помогне правилно да организираме своята енергия и потенциал.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.04 ч. – 13.10 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел