14 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Хубавата и продуктивна част на деня е от сутринта до 14.32 ч., след това вече времето не е ефективно.

Днес в 3.30 ч. Слънцето и Юпитер са в напрегнат аспект. Този аспект ще е в сила до 20 март. Той ще ни кара да гледаме по-общо и мащабно на събитията и да изпускаме важни детайли. Не трябва да се дава воля на прекаления оптимизъм, защото в този период може да бъдете подведени.

Много е важно правилно да прецените своите знания, възможности и сили и да не се захващате с неща, които не са точно за вас.

Марс и Сатурн са в точен хармоничен аспект в 12.04 ч., който ще ни даде нужната самоорганизация и дисциплина. Настойчивостта и издръжливостта ще дават бързи и отлични резултати. Важното е да се фокусирате в правилната цел.

Наблюдавайте събитията в интервала от 14-17 ч., тогава ще получите важни знаци и потвърждения, дали посоката ви на развитие е правилна. Съдбата ще ви покаже и важните неща, които ще са в сила в следващите месеци.

Възможно е това да са дълбоки интуитивни прозрения, а да не са реални събития. Затова бъдете внимателни, да не пропуснете, мисли и настроения, които ще ви носят информация.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.32 ч. – 23.50 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!