14 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече се усеща приливната вълна на пълнолунието в Скорпион. То ще бъде предшествано от  напрегнат аспект на Слънцето със Сатурн, който ще бъде точен утре.

Това традиционно е време на изпитание, на научаване по-труден начин на някои уроци, на необходимост от спазване на йерархия и субординация, което за някои е голямо изпитание.

Авторитетните и властни личности може да създадат определен дискомфорт през следващите три дни.

Днес до 11.08 ч. Луната е все още във Везни, но е в напрегнат аспект с Плутон – затова може да се преживеят някакви напрегнати ситуации в партньорските и приятелските връзки. Тези нехармонични състояния могат да се разпрострат до 13.35 ч.

Обърнете внимание, че от 11.08 ч. до 13.35 ч. Луната е без курс, т.е. това е време на ниска ефективност и голяма разсеяност. Няма да има никаква сила и полза от това, което кажете или направите в този период.

След 13.35 ч. Луната вече навлиза в Скорпион, някои неща се изясняват, други започват да ни изглеждат още по-трудни и „заплашителни“, но добрата новина е, че поне се заражда непреодолимото желание   за справяне със ситуацията.

Това му е хубавото на знак Скорпион, че бързо прави света контрастен на черно-бял и така много по-лесно се виждат несъвършенствата по пътя и изпъкват спешните теми.

Вечерта след 18 ч. ще се прояви много силно този импулс. Не се крийте от проблемите, те така или иначе ще си стоят пред вратата, по-добре ги приемете и се справете със ситуацията.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС11.08 ч. – 13.35 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.