14 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е относително кратък в делово отношение. Продуктивен е едва до 15 ч. Гледайте до този час да сте свършили с всичко важно. След това до края на деня вече времето става крайно неефективно, Луната е без курс.

Обърнете внимание, че от 13 до 15 ч. може да настъпи голяма разсеяност и да се пропуснат важни неща. Трудно ще се правят и верни преценки, затова отложете за утре решения, не избързвайте да ги вземате днес.

Интересно астрологично събитие ни очаква днес! През нощта в 1.36 ч. планетата на късмета и успеха, на висшето образование, религията, философията и поставянето на далечни цели, преминава от Водолей в Риби до 28 юли. След това Юпитер отново ще се завърне във Водолей и едва в края на годината на 29 декември отново се връща в Риби. През тези два месеца и половина ще се видят тенденциите на Юпитер, които той ще ни донесе трайно през 2022 г.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.53 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв