14 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 06.03 ч. Слънцето и Плутон сключват хармоничен аспект, който ще даде силен тласък за придвижване на всичко планирано през тази седмица.

Денят е много силен и продуктивен, не си губете времето с маловажни неща, действайте бързо и решително.

Очаква ни и хубав аспект на Венера с Марс, който ще стабилизира отношенията и любовта. Много по-хармонично ще протичат разговори, преговори и подписване на договори.

Обърнете внимание, че вечерта има кратък интервал на Луна без курс, тогава недейте да вършите нищо важно.

За утре също си направете амбициозни планове, само за четвъртък на 16 май си отбележете, че денят ще е продуктивен до 12.40 ч.

Напомняне: На 15 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 16 май, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 май и ще излезете от поста на 17 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.20 ч. – 21.52 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!