14 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава влиянието на Уран и Меркурий, които бяха в точен аспект вчера. Подгответе се и днес да ви сюрпризират с неочаквани изменения, решения и екстравагантни ходове. Запазете хладнокръвие при обратите на събитията, това е напълно закономерно да се случи при такива аспекти.

Днес вече е 29 лунен ден, много специфично положение на Луната, когато тя е силно намаляваща и на практика почти не се вижда на небето. В този ден е важно да не предприемате нови неща, да не споделяте дори своите идеи. Внимавайте и кой навлиза в живота ви точно днес. Това може да са сериозни проверки от съдбата, обикновено са хора, които ни изкушават да тръгнем по неправилен път. Не вярвайте на обещания и не предприемайте нищо рисковано.

Съсредоточете се изцяло на тема привършване, приключване. Както и на тема почистване в буквален и преносен смисъл. Днес може да приключите с паразитни и ограничаващи ви връзки, да се освободите от негативни енергийни влияния и тежки спомени. Удачно време да практикувате медитацията на прошката.

Почистете дома и офиса, изхвърлете или раздайте ненужни вещи. Измийте и запалете свещ да погори поне 2 часа.

Утре очакваме новолуние в Телец, то ще настъпи в 14.49 ч., след този час ще пишем и своите желания.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!