14 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 14.53 ч настъпва пълнолуние в 24-тия (23° 25´ ) на Стрелец.Това е период на завършване, на проявление на бял свят на това, върху което сме работили през изминалите седмици. Пълнолунието е в напрегнат аспект с Нептун, което означава, че част от постъпилата информация ще е заблуждаваща, невярна и спекулативна. Бъдете много внимателни. Принципно пълнолунието е подходящо време за реклама, изяви и социална активност, но сега има опасност всичко това да се изтълкува превратно, да тръгнат клевети и слухове.

Внимавайте какво точно казвате в общественото пространство. Бъдете предпазливи и към предложения отправени в този момент, защото може да са подвеждащи и манипулативни.

Това пълнолуние ще даде ход на събития, които са започнали още през декември миналата година. Може да се финализират проекти и дейности активирани и договорени още от тогава.

Днес внимавайте какви решения взимате по финансовата тема, не взимайте кредити, не правете много скъпи покупки, не си подавайте молбата за напускане или постъпване (особено за постъпване) на работа. ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

Обърнете внимание, че след 17.59 ч. до края на вечерта Луната вече е без курс. Не правете нищо важно след този час.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.