14 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


По-хубавата част на деня започва от сутринта до към 12 ч., след това постепенно напрежението ще нараства, настроението ще е много променливо, вечерта трябва да сте най-внимателни и да не си насрочвате важни срещи и разговори както днес, така и утре.

Днес Слънцето и Нептун са в точен напрегнат аспект. Много да се внимава с финансовите предложения. Не се впускайте в преговори за кредити или ипотеки, условията ще са безкрайно неясни. За подобни дейности мислете едва в края на месеца.

Бъдете особено осъзнати в часовете от 15 до 18 ч, защото тогава ще има събития, мисли и настроения, които ще ви подскажат каква е правилната посока на действие и развитие в следващите две седмици. Може да получите важна информация или вярно прозрение.

Вечерта след 18 ч. енергията вече става много трудна, тежка и непредвидима. Днес вече с пълна сила ще се усеща въздействието на Сатурн и Уран, които утре ще са в точен аспект.

Тази вечер може да възникнат остри разговори, въпроси и обсъждания, някакви не особено хармонични събития или настроения, които правилно ще ви насочат в каква посока трябва да се трансформирате и да поработите над себе си.

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв