14 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Денят започва с Луна без курс, затова много внимавайте в интервала 07.17 ч. – 11.14 ч., защото все още ще бъдем под въздействието на пълнолунието в Козирог, което беше вечерта в 21.39 ч.

Все още ще се осмислят събитията и промените, които ще трябва да се преживеят, за да се достигне хармонично ниво на живот и реализация.

Ако се чувствате много предизвикани и провокирани, все още не избързвайте да взимате решение или да водите разговори преди 11.30 ч., едва след този час, когато Луната вече е навлязла във въздушния и свободолюбив знак Водолей, ориентиран към бъдещето, можете вече да действате сериозно.

Венера все още е много активна и днес, рано сутринта в 8.33 ч. тя е в конфликтен аспект с Нептун. Да се внимава да не се попадне в капана на чувствата и представите, които са предизвикани единствено от собствените ни фантазии.

Добрата новина днес е, че Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще ни помогне много бързо да мислим и действаме, да имаме оригинални идеи и новаторски подход. Могат да постъпят неочаквани новини и да се реализират интересни контакти.

Следете за благоприятни знаци днес в часовете от 13 до 15 ч., когато ще може да се ориентирате как правилно да действате през следващите 2 седмици.

Вечерта след 20 ч. има опасност от напрежения и конфликти особено в домашна и семейна среда. Не се впускайте в полемика, защото бързо ще премине в скандал, а все още сме под агресивното въздействие на пълнолунието и раздразнението бързо ще се разрасне.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.17 ч. – 11.14 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.