14 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен и много производителен ден. Луната е в Дева, аспектите са хармонични, ще има достатъчно енергия и тонус да свършите колкото се може повече неща.

Наблюдавайте днешните събития, както и своите мисли и състояния, те ще са много показателни и информативни за вашите приятелства, партньорства и интимни връзки. Може много правилно да се ориентирате в това, което вие реално искате и към какво се стремите. За тези прозрения ще помогне хармоничният аспект на Нептун със Слънцето, който ще е точен утре по обяд.

Напомням, че вчера Венера и Марс се срещнаха на небето и активираха нов цикъл, който се повтаря на всеки две години. На всеки цикъл се активира нова програма, която ние ще трябва да реализираме. Когато тези две планети се срещнат на небето, определят нашите вкусове, личните ни ценности и избори в живота най-вече в сферата на взаимоотношенията.

Ако имате планети в близост до 20-тия градус на Лъв, Водолей, Телец или Скорпион, ще усетите доста осезателно тези енергии. Разбира се всичко зависи от индивидуалния хороскоп и лична карма.

Ако ви е възможно свършете си и утрешната работа днес, това е необходимо да се направи, защото утре ни очаква почти цял ден Луна без курс – от 9.47 ч. до 17.33 ч. и всичко ще върви с тройно забавено темпо.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел