14 ЯНУАРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – От днес вече започва ретроградната фаза на Меркурий до 4 февруари. Възможно е да се отложат събития, да отпаднат договорености и обещания, да има проблеми по транспорта. Нервното напрежение ще нараства, както и неразбирателството и дисхармонията в общуването. Все пак има и положителна съставляваща: това е удачно време за довършване на изоставени дела и проекти. Различни теми и казуси от близкото минало ще се завръщат, отново ще стават актуални и ще искат своето довършване или преразглеждане.

Денят ще е изпълнен с много работа и суетене. Непременно си дозирайте правилно ангажиментите, защото има опасност от претоварване и нарастване на нервното напрежение.

Наближава доста интензивен аспект, в неделя Слънцето и Плутон ще бъдат в съвпад. Затова още от сега ще се усеща напрежение на тема власт и контрол, както в личните, така и в служебните отношения. Настават напрегнати дни за ръководители, началници, бизнесмени и политици. Обстоятелствата ще се менят и ще изискват адекватни решения, които трудно ще се реализират до началото на февруари.

За събота не си правете големи планове, защото може да се осуетят, почти целият ден Луната ще бъде без курс и замисленото няма да се реализира или няма да донесе нужното удовлетворение.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Близнаци- ден за активна комуникация, обработка на информация, непременно намерете време да се разходите на чист въздух, сега белите дробове са много чувствителни. Направете и дихателни упражнения.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел