14 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня е само от сутринта до 11.29 ч., постарайте се всичко важно да си свършите до този час, а след това бъдете внимателни какво правите.

Отбележете си, че след 11.29 ч. до края на 15 февруари Луната ще бъде без курс, звездите ще си почиват, тогава не трябва да очакваме големи постижения. Времето ще е крайно не продуктивно.

Важни точни аспекти имаме в този ден:

  • В 16.16 ч. Слънцето е в съвпад с Плутон. Това е време на освобождение, на почистване на менталното и материално пространство, време на трансформация и смела, радикална промяна. Време на разкриване на нашите дълбоки ресурси от енергия, силна воля и нови възможности. Трансформация във взаимоотношенията с колеги и колективи. Този аспект ще помогне за оформяне на добър кредит или сключването на изгодна застраховка. Сега се разгръщат мощните колективни ресурси, в това число и на крупния бизнес и на силните, влиятелни личности.
  • Венера и Уран са в точен хармоничен аспект. Ще ни дава творческо вдъхновение, приповдигнато настроение, въпреки някои текущи трудни ситуации. Неочаквана помощ от приятели, както и привличане на любов и симпатия от пръв поглед.
  • Уран е статично/директен днес, ще носи допълнително много електрическа и духовна енергия, която ще ни държи в тонус и ще ни направи изобретателни и оригинални във взимането на решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.29 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел