14 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен само до 10.49 ч. До тогава може да свършите с по-важните си ангажименти. След този час почти до края на деня 21.43 ч. Луната вече ще е без курс. В този интервал доста трудно ще може да спазвате програмите и обещанията си. Внимателно да се проследяват думи и действия, защото може да се направи нещо неправилно и прибързано.

Днес очакваме много важен точен аспект в 22.44 ч. между Слънцето и Уран. Продължава периода на раздяла със старото, на преминаване на нови позиции и нови идеи.

Не всякога това ще става гладко, в повечето случай промените ще са бързи, внезапни, неочаквани. Не трябва да се стресирате – пригответе се за промени.

Наближава и новолунието в Козирог на 17 януари – до тогава ще се освобождаваме от старото и ще привършваме започнатото. След това ни предстои и Лунно затъмнение в 12° Лъв на 31 януари. Това явление също ще предизвика завършване на предишни житейски цикли.

Този процес на приключване ще се включи 2 седмици преди затъмнението, а при някои по-интуитивни хора дори вече започнаха събитията по личните им хороскопи свързани с това затъмнение. С една дума – дръжте се! – най-интересното ни предстои!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10:49-21:43 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!