14 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби, повишава се чувствителността и възприемчивостта към околния свят. Проявява се по-голяма любезност и съчувствие към преживяванията на близките до сърцето ни хора. Добър ден за творчески занимания, слушане на музика, лечителски практики, водни процедури и ароматерапия.

Очаква ни приятен, спокоен и романтичен ден. За всички влюбени и ангажирани с празника на любовта и виното това е добра новина. Венера, планетата на любовта е с хубави аспекти, това е голям подарък за всички, които се вълнуват от взаимоотношенията си.

Особено интересни знаци в сферата на любовта, взаимоотношенията, финансите и творческите проекти може да получите вечерта след 18 ч. до 22 ч. Следете за такива приятни знаци.

Марс и Нептун са в хармоничен аспект днес и това ще провокира към приема на повече алкохол, внимавайте да не се увлечете прекалено, днес виното ще опиянява повече от обикновено. Денят е подходящ за психотренинги, медитации, лечебни и духовни практики, както и за творчески занимания.

Обърнете внимание, че днес Луната е без курс почти цял ден: от 09.30 ч. до 17.55 ч. , в този отрязък от време не предприемайте никакви действия, които ще са свързани с празника на любовта, защото може да изпаднете в неловка ситуация и да не постигнете нищо от това, на което сте се надявали.

За тези, които са решили да предприемат някакви действия, като обяснение в любов, годеж, предложение за брак, препоръчвам да го направите след 21 февруари, защото сега е ретрограден Меркурий и може скоро след признанието да се разколебаете и ситуацията да се промени в посока, която не сте очаквали.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.30 ч. – 17.55 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв